Uračunaj svoju limenku i na Lake Fest-u!

19.07.2014

Program „Svaka limenka se računa“ organizuje na Lake Fest-u "zelenu igru" kojom želimo da poboljšamo prikupljanje limenki za reciklažu. Na Festivalu će biti postavljena najnovija ručna presa za limenke koja skladišti oko 2000 komada limenki. Na toj presi će aktivisti „Svaka limenka se računa“ tokom 26 i 27-og jula od 15-19 časova prikupljati limenke za one koji žele da učestvuju u našoj "zelenoj igri", a svakom ko donese i reciklira 10 komada limenki će izdavati POTVRDU sa „reciklažnim“ pečatom i potpisom aktiviste. 

Poslednjeg dana Lake Festa, u nedelju 27 jula u 19 časova, program “Svaka limenka se računa” nagrađuje sa 10 komplet karata za Lake Fest 2015 godine, osobe koje recikliraju najveću količinu limenki tj. one koji donesu najveći broj potvrda o reciklaži limenki. Jedna osoba može da osvoji samo jednu nagradu.

 


Pored toga aktivisti “Svaka limenka se racuna” će tokom festivala kružiti i prikupljati limenke, a pripremili smo i neka manja poklon iznenađenja za sve one koji “zaračunaju” svoju limenku i predaju je na reciklažu.

 

Ukoliko iz bilo kakvih nepredviđenih okolnosti Festival Lake Fest ne bude mogao da se održi u 2015 godini, program "Svaka limenak se računa" će obezbediti adekvatnu zamensku nagradu u slične materijalne vrednosti i sadržaja.

 

Neka se i vaša limenka računa na Lake Fest-u!

Sve informacije o Festivalu možete pronaći na:

http://www.lakefest.me/